Havayolları emlakçılığa başladı

Düşük maliyetli havayolu şirketlerinin Avrupa’daki en büyüğü olarak bilinen İrlanda merkezli Ryanair internetten tatil amaçlı villa ve ev kiralamaya başladı.

BELFAST- Ucuzcu” olarak adlandırılan düşük maliyetli havayolu şirketlerinin Avrupa"daki en büyüğü olarak bilinen İrlanda merkezli Ryanair internetten tatil amaçlı villa ve ev kiralamaya başladı.

 “Ucuzcu” olarak adlandırılan düşük maliyetli havayolu şirketlerinin Avrupa"daki en büyüğü olarak bilinen İrlanda merkezli Ryanair internetten tatil amaçlı villa ve ev kiralamaya başladı. Avrupa"nın 20 ülkesinde ev villalar kiralayan Ryanair"in, yeni işinde “ucuzcu” (low cost) olmadığı belirtiliyor.

Artan petrol fiyatları, havayolu şirketlerini farklı alanlarda yeni arayışlara da sürüklemeye başladı. Geçtiğimiz günlerde artan petrol fiyatlarına karşı çeşitli önlemler alacağını ve 2008/2009 kış sezonunda filosundaki uçaklardan 20"sini seferlerden çekeceğini açıklayan İrlanda merkezli “ucuzcu” havayolu şirketi Ryanair, şimdi de tatil villa ve evleri kiralama işine başladı.

Avrupa"nın 20 ülkesinden villa ve evleri www.ryanairvillas.com adresi üzerinden kiralayan Ryanair"in kiralık villa ve ev portföyünde Toskana, Algavre, Kanarya Addaları ve Mayorka gibi klasik tatil destinasyonlarının yanısıra Roma, Budapeşte, Dublin, Londra, Berlin gibi kentler de yer alıyor. Tatil villaları ve evlerini “ucuzcu” mantığı ile pazarlamayan Ryanair"in fiyatları ise haftalık kira bedeli olarak 200 ile 5.000 avro arasında değişebiliyor.

Manşetler

Cevahir'de kardeş kavgası: Nuri Cevahir restoran basmış
Türkiye Grand Prix’sine MSC imzası
6 bin 134 yabancının vatandaşlığı iptal edildi
Ünlü sanatçı Arik Levy İstanbul’da koleksiyonerlerle buluştu
Orient Express VI, çeyrek asır sonra yeniden şampiyon
Kemer’de 16’ncı Phaselis Festivali başladı
Lizbon dünyanın en mutlu destinasyonu seçildi
Yol giderleri vatandaşın belini büktü
Neva Yalı’da yaşamın ritmi sporla buluşuyor
Havacılık devine kayyum atandı!