Havalimanında arıza

POLNET Bilgi Sistemi'nde meydana gelen arıza, Atatürk Havalimanı Pasaport Kontrol noktalarında gecikmelere neden oldu.

İSTANBUL- POLNET Bilgi Sistemi'nde meydana gelen arıza, Atatürk Havalimanı Pasaport Kontrol noktalarında gecikmelere neden oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET Bilgi Sistemi'nde meydana gelen arıza, Atatürk Havalimanı Pasaport Kontrol noktalarında gecikmelere neden oldu. Arıza nedeniyle işlemler manuel olarak yapılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET Bilgi Sistemi'nde meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yolcu giriş ve çıkışlarında gecikmeler yaşandı. Akşam 19.00 itibariyle başlayan arıza pasaport kontrol noktalarında uzun kuyrukların yaşanmasına neden oldu. Yaşanan arıza nedeniyle yolcuların giriş ve çıkış işlemleri manuel olarak yapılıyor. Pasoport kontrol noktasında bulunan polisler ise bütün pasaport bankolarını açarak yaşanan yoğunluğu azaltmaya çalışıyor.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?