Havacılık personeli haksızlıkları anlattı, intihar etti

TGS’de (Turkish Ground Services) uzun yıllar çalışan Ömer Koray Özbay, çektiği bir videoda haksızlığa uğradığını anlattı ve sonrasında intihar etti.

İSTANBUL - Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri şirketi TGS’de (Turkish Ground Services) uzun yıllar çalışan Ömer Koray Özbay, çektiği bir videoda haksızlığa uğradığını anlattı ve sonrasında intihar etti.

TGS İstanbul istasyonunda uzun yıllar çalıştıktan sonra teklif üzerine Tokyo istasyonuna gittiğini anlatan Özbay, Japonya’ya gittikten sonra yöneticiler tarafından gördüğü baskıların ve uğradığı haksızlıkların artık dayanılmaz bir hal aldığını anlattığı bir video paylaştıktan sonra intihar etti.


Ömer Koray Özbay. (Twitter)

Özbay’ın veda notunu ve videosunu sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, Özbay’ın ölüm haberini aldığını duyurdu.

THY’den açıklama

THY’den konuya ilişkin açıklama geldi. Basın Müşavirliğince yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “İnternet ve sosyal medya mecralarında ortaklığımız iştiraklerinden TGS’de (Turkish Ground Service) görev yapmış ve 2019 yılı Mart ayında kendi isteğiyle görevinden ayrılmış Ömer Koray Özbay hakkında çıkan iddia ve paylaşımlar, şirketimizin ilgili birimlerince incelenmekte olup, konu titizlikle takip edilmektedir.”

Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını