İSTANBUL - FIFA'nın resmî sitesinde 2010 yılının en güzel golü adayları arasına Hamit Altıntop'un Kazakistan'a attığı gol de girdi.
FIFA Futbol Komitesi tarafından estetik, maçın önemi, şans faktörü ve rakip takım hatalarının en az olması kriterlerini göz önüne alınarak seçtiği yılın en iyi golü adayları arasına Hamit Altıntop'un 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Kazakistan filelerine yolladığı müthiş füze de girdi.
FIFA'dan yapılan açıklamada Puşkaş Ödülüne aday isimler şöyle:
Türkiye'den Hamit Altıntop, Kuzey İrlanda'da Burrows, Fransa'dan Nasri, Arjantin'den Messi, Hollanda'da Robben, Brezilya'dan Neymar, İsveç'ten Hallenius, Japonya'dan Yokoyama Güney Afrika'da Tshabalala ve yine Hollanda'dan Van Bronckhorst bulunuyor.
fifa.com kullanıcıları tarafından seçilecek olan 2010'un en iyi golü 10 Ocak 2011'de açıklanacak ve 2010 Puşkaş Ödülü'nün sahibi belli olacak.
Manşetler
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”