Haluk Levent müzisyenler için harekete geçti

Açıklanan kademeli normalleşme takviminde sanatçılar ve müzisyenler için herhangi bir adım atılmaması tepkilere neden oldu. Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müzisyenler için harekete geçtiğini duyurdu.

İSTANBUL-Açıklanan kademeli normalleşme takviminde sanatçılar ve müzisyenler için herhangi bir adım atılmaması tepkilere neden oldu. Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müzisyenler için harekete geçtiğini duyurdu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kademeli normalleşme detaylarını açıkladı.  Birçok müzisyen bu kararın 'ideolojik' olduğunu savunurken tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi.



Uzun süredir eğlence mekanlarının kapalı olması ve müzisyenlerin zor durumda olmasına devlet tarafından herhangi bir yardım yapılmaması üzerine sanatçı Haluk Levent harekete geçti. Ünlü sanatçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda müzisyenlerin ödenmemiş faturaları için yardımda bulanacağını açıkladı. Bunun yanı sıra kalıcı çözüm için heyet oluşturup Ankara'ya gideceğini belirtti.

"ANKARA'YA GİDECEĞİZ"

Haluk Levent'in açıklaması ise şöyle: 

"Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL'ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız."

Manşetler

50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!