Halk ekmek turistik tesislerde

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, el değmeden ürettiği ekmeği turistik tesislere ve yemek fabrikalarına da gönderecek.

ANTALYA -Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, el değmeden ürettiği ekmeği turistik tesislere ve yemek fabrikalarına da gönderecek.

Ürettiği sağlıklı ve kaliteli ekmeği genellikle büfeler aracılığıyla satan Halk Ekmek, 6-9 Şubat'ta Expo Center'da düzenlenecek Yiyecek-İçecek Fuarı'na katılacak. Fabrika Müdürü Recai Saylık, normal, kepekli ve köy ekmeklerini görücüye çıkararak, el değmeden üretilen ürünlerini herkesin daha yakından tanımasını hedefliyor.

 

AR-GE çalışmaları sonucunda, ekmeğin lezzetinin daha belirgin bir hale geldiğini belirten Saylık, Antalya halkının bu lezzeti tatmasını istediklerini ifade etti. Lezzetli ekmeği daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Saylık, sadece Antalya'da değil Türkiye'de böyle kaliteli ekmek üretilmediğini iddia ediyor. yabancıların en fazla uğradığı iller arasında yer alan Antalya'da turistlere ve toplu ekmek tüketen yemek fabrikaları ile kamu-özel kuruluşlarına halk ekmeği ulaştırmak istediklerini söyledi.

Manşetler

Mehmet Ali Ağca'nın Papa’ya suikast yaptığı yer turistik oldu
Banksy'den Londra'nın merkezinde yeni heykel
Wego, Türkiye turizmini MENA pazarında güçlendiriyor
Stratonikeia Antik Kenti tiyatrosu etkinliklere açılacak
Ege'ye turist getiren Salamender Voyages iflas etti
BMI Business School’un En Etkin 50 CFO listesi
Alanya'nın dijital göçebe turizminde liderlik için yol haritası
Salda Gölü uzay araştırmaları için doğal laboratuvar
İstanbul Havalimanı dördüncü pistle kapasitesini artırıyor
İspanya’da turizmde aşırı sıcağa karşı yeni önlemler