Gürcistanlı Garson David: Savaş bitsin, oteller açılsın

Gürcistanlı David Stolls, Rusya'nın Ukraynaya'ya saldırısının bir önce biterek savaşın sona ermesini istiyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
8 yıl önce Antalya'nın Manavgat ilçesine yerleşen turizm sektöründe garsonluk yapan Gürcistanlı David Stolls, Rusya'nın Ukraynaya'ya saldırısının bir önce biterek savaşın sona ermesini istiyor.
Manavgat'a ailecek yerleştikleri sonra Manavgat'ta bir erkek kuaförün yanında çalışarak meslek öğrendiğini belirten Gürcistanlı David Stolls, " Manavgat'a bana Türk arkadaşlarım Davut nasılsın diye hitap ediyor. 5 yıl meslek öğrenmeye gittiğim berber ustamçok değerli bir ustamdı.

Kendinden her zaman sevgi saygı ve nezaket gördüm. Bana mesleği öğretirken bir gün olsun yüksek sesle hitap etmedi . Ama ben turizm sektöründe çalışmak istediğim için Rusya, Gürcüce bildiğim için garson olmayı tercih ettim. Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası Manavgat'ta Rus turistlerle çalışan tüm oteller personel ve eleman alımlarını durdurdu. Onun için bir an önce savaşın durmasını istiyoruz. Bunu Manavgat'ta turizm sektöründe çalışan Gürcistanlı David olarak söylüyorum." dedi.

Manşetler

İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı