Güney Kıbrıs'ta Alman Havayolu iflas etti

Avrupa’da dört Asya’da bir olmak üzere toplam beş ayrı şirket olarak faaliyet gösteren Small Planet adlı havayolu şirketi iflas başvurusunda bulundu.

İSTANBUL- Avrupa’da dört Asya’da bir olmak üzere toplam beş ayrı şirket olarak faaliyet gösteren Small Planet adlı havayolu şirketi iflas başvurusunda bulundu.

Litvanya, Polonya, Almanya ve Kıbrıs Rum Kesimi ile Kamboçya’da faaliyetlerini yürüten havayolunun Almanya’daki şirketi Small Planet Airlines GmbH, mali açıdan zor günler yaşadığı için Charlottenburg Bölge Mahkemesi’ne iflasbaşvurusunda bulundu.

airporthaber.com’un Alman basınından aktardığı bilgiye göre yapılan iflas başvurusu mahkeme tarafından kabul edildi. Ancak bu süre içerisinde Small Planet Airlines GmbH, önceden bileti kesilmiş yolculara hizmet vermeyi sürdürecek.

Manşetler

50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!