Gölde balık tutan iki kişi 3 milyon lira dolu kasa buldu!

. Kasayı açan ikili, 100 dolarlık banknotlarla dolu oluğunu gördü. Polisin kendilerine paranın herhangi bir suçla bağlantılı olmadığını söylediğini ve parayı ellerinde tutmalarına izin verdiklerini anlattılar.

NEW YORK - Dünya genelinde her gün ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bazısı içi altın dolu valiz buluyor bazısı da para oldu kasa. Son olarak gölde balık tutan iki balıkçı talihli bir güne denk geldi. Mıknatıs balıkçılığı yapan iki arkadaş içinde 100 bin dolar yani 3 milyon 200 bin lira dolu bir para kasası buldu.

PARA SUÇLA BAĞLANTILI DEĞİL

BBC'nin haberine göre ABD'nin New York kentinde James Kane ve Barbie Agostini, Queens semtinde bulunan Meadows Corona Park'ındaki göle, ucuna mıknatıs bağlı bir ip fırlattı. Kasayı açan ikili, 100 dolarlık banknotlarla dolu oluğunu gördü. Polisin kendilerine paranın herhangi bir suçla bağlantılı olmadığını söylediğini ve parayı ellerinde tutmalarına izin verdiklerini anlattılar.

BALIKÇILARA HİBE EDİLDİ

Kane "Daha önce de birçok kez kasa bulmuştuk. Paraları gördüm ve bu mümkün değil dedim" diye konuştu. Agostini, kasanın kime ait olduğunu belirleyecek bir kimlik bulamadıklarını kaydetti. Mıknatıs balıkçılığında, göl ve nehirlere ucuna güçlü bir mıknatıs bağlı bir ip atılıyor. İkili, Covid pandemisi sırasında hobi olarak başladıklarını ve daha önce İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombaları 19. yüzyıldan kalma silahlar ve bir motorsiklet bulduklarını söyledi. Polisin kararına göre 100 bin dolar yani 3 milyon 200 bin lira balıkçılara hibe edilmiş oldu.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı