İSTANBUL- Küçükçekmece Belediyesi 5.Uluslararası Göl Festivali devam ediyor. Festivalin 4. gününde Balıkçı Adası"nda bir resepsiyon verildi. Küçükçekmece Gölü üzerindeki Mimar Sinan Köprüsü yanında bulunan ada renkli görüntülere sahne oldu.
Küçükçekmece Gölü kenarındaki Anfi Tiyatro"da Küçükçekmeceliler başta olmak üzere, festivale katılan bütün İstanbullulara yöresel halk dansları ile keyifli yaz akşamları yaşatan misafir gruplar, Balıkçı Adası"nda düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi.
Resepsiyona misafir halk dansları topluluklarının yanı sıra Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk ve Belediye Başkanı Aziz Yeniay"la birlikte, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Küçükçekmece"de bulunan Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Salih Çelikkale, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcıları; Enver Şengül, Levent Uslu, Mustafa Kuzugüden, Ahmet Turan Koçer, meclis üyeleri ve sanatçılar katıldı.
Festivalin 4. akşamı verilen resepsiyon, renkli görüntülere sahne oldu. Kısa gösteriler sunan Halk Dansları Toplulukları"na Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da zaman zaman eşlik etti. Başkan Yeniay, Tayvanlı grubun bazı üyelerine onların yöresel enstrümanlarını kullanarak eşlik etmeye çalıştı. Başkan Yeniay ve gruplar arasındaki sıcak iletişim dikkat çekti.
Eğlenceli bir ortamda geçen resepsiyon, grupların Başkan Yeniay ve misafirlerle birlikte Mimar Sinan Köprüsü üzerinde verdikleri fotoğraf kareleri ile hafızalara kazındı.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu