Glover eşofmanları ile galaya geldi

Bavulu Frankfurt Havalimanı'nda kaybolan 'Cehennem Silahı' ve 'Testere' filmlerinin Amerikalı ünlü aktörü eşofmanları ile galaya geldi

ANTALYA - 'Cehennem Silahı' ve 'Testere' filmlerinin unutulmaz oyuncusu Danny Glover, 4. Avrasya Film Festivali kapsamında sinemaseverler ile buluşacak olan 'Körlük' filminin galasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Glover, Türk halkına misafirperverliği için teşekkür etti.
45. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen 4. Avrasya Uluslararası Film Festivali'nde sinemaseverler ile buluşacak olan 'Körlük (Blindness)' adlı filmin galası, başrol oyuncusu Danny Glover'in katılımı ile yapıldı. Galanın yapılacağı Atatürk Kültür Merkezi'ne limuzin ile gelen Glover, kırmızı halıda yürüyerek gazetecilere poz verdi. Bu sırada yağmur yağışı nedeniyle korumalarının şemsiye ile koruduğu Glover, kültür merkezine girerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Festivale davet edildiği için çok mutluğu olduğunu söyleyen Danny Glover, "Çok uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Antalya'ya geldim. Türk halkına, bana gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu festival, bize kim olduğumuzu hatırlattı. Bizi birbirimize yakınlaştırdı. Bu global dünyada hiç birimiz tek bir kültüre ait değiliz. Bütün kültürleri hep beraber kutlamamız gerek. Kültürler ile beraber olduğum zaman hem kendimi hem kendi kültürümü daha iyi anlama fırsatı buldum. Dolayısıyla böyle kendimi zenginleştiren tecrübelerden her zaman çok memnun oldum. Bu festival, sinemanın ve sanatın bizi birleştiren bir araç olduğunu gösterdi. Ben filmdeki iki Amerikalı aktörden biriyim. Diğer aktörler çeşitli ülkelerden geliyor. Bu da zaten bu filmin özelliği" dedi.
Antalya'ya gelirken uçaktaki valizlerinin Frankfurt aktarması sırasında kaybolması nedeniyle bugün kaldığı otelde gergin olduğu gözlenen ünlü aktör, gala gösterimine spor kıyafetlerle geldi. Glover, ardından filminin sahneleneceği salona girerek seyircileri selamladı. Annesinin kendisine küçüklüğünden bu yana aktör gibi davrandığını söyleyen Glover, annesinin isteğini yerine getirdiğini söyledi.

Manşetler

İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor