Girit'te Side'ye kitabı basıldı

Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, yaptığı açıklamada 'Çocukluğumda olgunluk çağına kadar hayatımın her dönemi için güçlü bir anlam ifade eden Side’nin tanıtımına katkı sunacağını düşündüğüm ‘Girit'ten Side'ye adlı kitabım basıldı. '' dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya
- Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. r. Hacer Bakır Sert, Girit'ten Side'ye atlı çalışmasının kitaplaştığını bildirdi. Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, yaptığı açıklamada 'Çocukluğumda olgunluk çağına kadar hayatımın her dönemi için güçlü bir anlam ifade eden Side’nin tanıtımına katkı sunacağını düşündüğüm ‘Girit'ten Side'ye adlı kitabım basıldı. '' dedi.

Sert, Kitap geliriyle, pandemi döneminde zor durumda kalan öğrencilerimize destek olmayı düşündüğüm kitabın yazım sürecindeki yolculuğuma eşlik eden; çalışkanlığı, azmi, vizyonu ve inanılmaz yaşam enerjileriyle beni kendilerine hayran bırakan Side’min özel insanlarına, basım aşamasını profesyonelce yürüten Detay Yayıncılık’a, çalışmalarımda her zaman desteğini yanımda hissettiğim sevgili eşim Prof. Dr. Hakan Sert’e, canım kızlarım Nil ve İpek’e yürekten teşekkürlerimle…Kitabımı, sıcacık sığınağım olan anneme ve babama; Hayriye-İbrahim Bakır’a ithaf ediyorum. Varlığınıza binlerce kez şükürler olsun…'' ifadesinde bulundu.

Manşetler

TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız
2026’da aşırı turizmin öne çıktığı 8 destinasyon