Geneleve kalite kontrol elemanı

İlana göre genelevde kalite, temizlik ve seks deneyimlerini değerlendirecek elemanların üniversite mezunu olması isteniyor

BERLİN- Almanya’nın başkenti Berlin’de bir genelev, hizmetlerinin niteliğini ölçmek üzere hem kadın hem erkek kalite kontrol elemanları arıyor. The Mirror’daki haberde ilanın, seks işçileri, genelevler ve erotik ürün satan şirketleri buluşturan bir sosyal medya platformunda yer aldığı bilgisi yer aldı.

SEKS DENEYİMLERİNİ DEĞERLENDİRECEKLER
İlana göre kalite, temizlik ve seks deneyimleri gibi kriterleri değerlendirecek elemanlar, Almanya, Çin ve İspanya’da 120’den fazla çalışanı olan uluslararası bir şirket için aranıyor. Şirket, üniversite mezunu (tercihen işletme), genelev deneyimi olan ve tam teşekküllü bir sağlık raporuna sahip elemanlar arıyor. Çok dilli olmak ve Fransızca bilmek de adaylara avantaj sağlıyor.
 

Manşetler

21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor