Gençler Antalya doğa yürüyüşünde buluşuyor

Büyükşehir Belediyesi,Yeşilçam Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Yolu’nun birinci etabında doğa yürüyüşü düzenliyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
ANTALYA-
Büyükşehir Belediyesi 20 Mart Pazar günü, Yeşilçam Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Yolu’nun birinci etabında doğa yürüyüşü düzenliyor. Yürüyüşü katılmak isteyen vatandaşlar 17 Mart Perşembe gününe kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online başvuru yapabilir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) iş birliği ile Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nun birinci etabında (Ala Geyik) doğa yürüyüşü düzenleyecek. 20 Mart Pazar günü gerçekleşecek yürüyüş, Gökdere Tak noktasından (Gökdere Cami önünden) başlayacak. 6,7 kilometrelik etapta vatandaşlar şehir stresinden uzak, tabiatla iç içe bir gün yaşayacak.

BAŞVURULAR ONLİNE

Yürüyüşe katılanlar doğanın eşsiz güzelliğinde hem spor yapacak hem de keyifli saatler geçirecek. Yeşilçam Yolu Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü birinci parkuruna katılmak isteyen vatandaşlar

www.abbsporhizmetleri.com üzerinden online başvuru yapabilecek. Başvurular 17 Mart Perşembe günü sona erecek.

Manşetler

Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız