Gemlik’te yelken yarışları

Gemlik Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Marmara Bölge Kupası birinci ayak yarışları nefes kesti.

BURSA- Gemlik Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Marmara Bölge Kupası birinci ayak yarışları nefes kesti. 25-27 Nisan tarihleri arasında Gemlik Hasanağa Gençlik ve İzcilik Kampı tesislerinde organize edilen yarışlara Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Gemlik"ten 6 kulüp katıldı. Optimist genel dalında birinciliği Gemlik Yelken Kulübü'nden Murat Samsun elde ederken, ödülünü Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül"ün elinden aldı. Bu dalda ikinci Çanakkale GSK Kulübü'nden Mert Koçan, üçüncü de Tekirdağ Yelken Kulübü'nden Batuhan Uzel oldu. Optimist kız dalında ise birinciliği Gemlik Yelken Kulübü'nden Tuğba Öksüz, ikinciliği Burhaniye Yelken Kulübü'nden İdil Gülay Temelli, üçüncülüğü de Çanakkale GSK"den Deniz Aydın elde etti.




Laser 4.7 genel kategorisinde birinci Çanakkale İçdaş Kulübü'nden Cemal Tüfekçi, ikinci Tekirdağ Yelken Kulübü'nden Ceyhan İleri, üçüncü de Bandırma Yelken Kulübü'nden Ceren Subaşı olurken, laser radial kategorisinde de Tekirdağ Yelken Kulübü'nden Berk Uzel birinciliği, aynı kulüpten Hakan Şahin ikinciliği ve Çanakkale GSK"den M. Özgün Demir de üçüncülüğü elde etti.

 

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri