Gemide uyuşturucu alemi baskını yapıldı

‘Shipmates’ adlı TV reality programı için kiralanan gemi gezisi "uyuşturucuyla dolu bir alem" haline dönüştükten sonra polis tarafından basıldı.

CANNES - İngiltere’de yayınlanacak ‘Shipmates’ adlı TV reality programı için kiralanan gemi gezisi "uyuşturucuyla dolu bir alem" haline dönüştükten sonra polis tarafından basıldı. Polis, gemi Barcelona yolculuğunun ilk ayağını bitirdikten sonra Cannes'a varıncaya kadar gemiye baskın yaparak uyuşturucu alemindekileri yakaladı.

GEMIDEKI 1500 KIŞI SORGUYA ALINDI
Gemideki aleme reality show Shipmates programından kameramanlar, mürettebat ve sunumu yapan yıldızı ev sahipliği yapıyordu. Gemide bulunan 1500 kişi arasında seyirciler ve TV programı için bir dizi zorlukta yarışan 10 kişilik iki takım da bulunuyor. Polis baskın sonrası yakalanan kişilerle ilgili soruşturmayı yürüttüklerini bildirdi.

ROYAL CARIBBEAN CRUISES’UN VISION OF THE SEAS GEMİSINI ACENTE KİRALADI
Sun gazetesinin bildirdiğine göre, Bir hafta süren yolculuk için Royal Caribbean Cruises şirketine ait Vision of the Seas gemisi bir acente tarafından kiralandı. Seyahat sırasında bazı yolcular, misafirlerin bazılarının havuzların çevresindeki çift kişilik yataklarda açıkça kokain ve esrar çektiklerini anlattılar.





BU İLK BASKIN DEĞİL
Baskını yapan polis yetkilisi bu baskının ilk kez olmadığını belirterek 2017 yılında da uyuşturucu kullanılan parti yapılan bir geminin daha basıldığını bildirdi.
Yolculardan biri ise “Bazen gemi yolculuğunda farkında olmadan uyuşturucu ile dolu bir alemin ortasında olabilirsiniz” dedi.

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”