Geleceğin Otelcilik Zirvesi Suudi Arabistan'a dönecek

Ekim 2020'deki Future Hospitality Summit'in (FHS) başarısının ardından, etkinlik 24-25 Mayıs'ta ikinci baskısı için yeni bir formatta geri dönecek.

RİYAD- Ekim 2020'deki Future Hospitality Summit'in (FHS) başarısının ardından, etkinlik 24-25 Mayıs'ta ikinci baskısı için yeni bir formatta geri dönecek. Zirve Riyadh Airport Marriott Hotel'de gerçekleşecek.

Dur Hospitality'nin ev sahipliği yaptığı FHS Suudi Arabistan, Suudi merkezli Semark ile birlikte Bench ve MEED tarafından ortaklaşa organize edilmektedir.

Suudi Arabistan'daki konaklama endüstrisinin büyümesini tartışmak için hükümet liderlerini, otel yatırımcılarını, sahipleri, geliştiricileri ve işletmecilerini bir araya getirecek.

"2020'de FHS'den ve 2021'de AHIC'den aldığımız büyük başarı ve geri bildirimlerin ardından, etkinliği yeniden tasarlamak için perde arkasında çok çalışıyoruz ve FHS'yi yalnızca bir değil iki anıtsal ve farklı programla geri getirmekten heyecan duyuyoruz. Bu yıl Riyad'da Mayıs'ta ve Dubai'de Eylül'de" dedi.

'Yeniden Hayal Edilen Ufuklar' teması altında, FHS Suudi Arabistan programı, programın pazarın en acil ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için özenle seçilmiş bir üst düzey endüstri liderlerinden oluşan yeni kurulan danışma kurulunun yardımıyla şekillendirilecek.

Ana konferans temaları, otel geliştirme, insan sermayesi ve yiyecek ve içeceğin geleceği ile uçuşun geleceği, destinasyon yatırımı ve sürdürülebilirlik ve inovasyonu içerecektir.

Worsley, "Her iki pazardan da aktif ve üst düzey yatırım topluluklarını aksiyon dolu birkaç günlük içerik, diyalog ve ağ oluşturma için yeniden bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz" dedi.

Bu yıl, organizatörler bölgenin amiral gemisi konaklama yatırım konferanslarını dahil ettiler; Suudi Arabistan Otelcilik Yatırım Konferansı (SHIC) ve Arap Otelcilik Yatırım Konferansı (AHIC), Geleceğin Otelcilik Zirvelerine katılıyor.

Her SHIC ve AHIC etkinliğinde olduğu gibi, FHS delegeleri, yararlanmaya alıştıkları tüm harika konaklama yatırım oturumlarına, C düzeyinde ağ oluşturma ve içgörülere erişim kazanacak.

Manşetler

Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu