Gastrovizyon yenilenerek açıldı

Gastrovizyon Mutfak Sanatları Akademisi’nin “Logo” ve “Slogan”ları dahil devralan Baldur, Kızıltoprak’ta modern eğitim mutfağını kurdu.

İSTANBUL- İstanbul'un Anadolu yakasında Türk mutfağını geliştirmek ve aşçılık sanatına dünyadaki yeni gelişmeleri kazandırmak üzere kurulan Gastrovizyon Mutfak Sanatları Akademisi yeni sahibi Baldur Eğitim Ltd.Şti. tarafından Kızıltoprak'ta hizmete girdi.
Baldur Eğitim Ltd.Şti. Gastrovizyon Mutfak Sanatlarını Akademisi'nde Avrupa Birliği uyum süreci içine giren Türkiye'ye katkıda bulunmak için kriterleri yeniden oluşturdu.
Gastrovizyon Mutfak Sanatları Akademisi"nin “Logo” ve “Slogan”ları dahil devralan Baldur, böylece Anadolu yakasının en gözde semti Kızıltoprak"ta modern eğitim mutfağını kurdu.
Seçkin eğitim kadrosu, deneyimli uygulama eğitmenleri, yepyeni bir yönetim anlayışıyla 14 Aralık 2009 da eğitimlerine başlıyor.
Aşçılık, Zeytinyağı Tadım Eksperliği, Şarap Garsonluğu, Salon Personeli, Pasta ve Ekmekçilik konularının yanı sıra Mesleki Yeterlilik Belgeleri için gereken eğitim programları da sunuluyor.
Görüşmeleri sürdürülen üniversiteler ile yapılacak ortak sertifika eğitim programları çerçevesinde, öğrencilerin akademik bir çatı altında eğitim alması da öngörülmektedir.
Ayrıca Fransız ve İspanyol Mutfak Sanatları Akademilerinin lojistik destekleriyle talebelerini daha güzel ufuklara ulaştırmayı hedefliyor.
Sınıfları 20 kişilik kontenjanla sınırlandırılan okulda tüm eğitimler mümkün olduğunca uygulamalı yapılacaktır.
Sektöre gerçek anlamda sertifikalı meslek sahibi insanlar yetiştirmek eğitim kurumunun asıl hedefidir.
Adres: Bağdat Cad. No:72/4 D:6 Kızıltoprak – İstanbul
Tel: 0216 336 07 71
bilgi@gvmsa.com www.gvmsa.com

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
Adana Lezzet Festivali "Yeşil Gastronomi" vizyonuyla açılıyor
Antalya’da çocuk futbolu, Junior World Cup başlıyor
T.C. kimlik kartları Müzekart oluyor
Dimitris Manikis: Türkiye Wyndham için önemli bir büyüme pazarı 
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı