Garden74’ü İstanbul Barosu aldı

turkiyeturizm.com - İstanbul'un gözde mekanı Garden74’ü İstanbul Barosu avukatların sosyal tesisi yapmak için 3 milyon 200 bin dolara satın aldı

İSTANBUL- İstanbul’un unutulmaz mekanlarından biri 3 milyon 200 bin dolara satıldı. İstanbul’un unutulmaz mekanlarından biri olan Garden 74’ü hatırlarsınız. 30 yıllık geçmişi olan bu mekan, Balmumcu’da Ortaköy sırtlarında muhteşem manzarasıyla ünlüdür.
Mekan uzun süredir kapalıydı. Geçtiğimiz günlerde içinde harıl harıl tadilat yapıldığını görünce merak edip araştırdık.Burayı geçen yıl İstanbul Barosu 3 milyon 200 bin dolara satın almış.
İstanbul Barosu yönetimi 2010 yılında Kanlıca’da 3.5 dönümlük bir araziyi 6 milyon dolara satın  alarak avukatların kullanabileceği sosyal tesis haline getirmişti.
Yönetim benzer bir tesisi Avrupa yakasına kazandırmak için geçen yıl Garden 74’ün yerini satın almış. 900 metrekare büyüklüğe sahip olan tesiste yenileme yatırımları yapılıyormuş. Tesis yenilenmiş haliyle bir iki aya kadar açılacakmış.

Para dergisi

Manşetler

Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor