Gandhi'nin torunu Kapadokya'da

Mahatma Gandhi'nin torunu Sumitra Gandhi Kulkarni ile eşi Gajanan Raghunath Kulkarni, Kapadokya'ya geldi.

NEVŞEHİR-Gandhi'nin torunu, Türkiye'nin dünyaca ünlü kültür turizmi merkezi Kapadokya'yı gezdi.  Hindistan bağımsızlık hareketinin siyasi ve ruhani lideri Mahatma Gandhi'nin torunu Sumitra Gandhi Kulkarni ile eşi Gajanan Raghunath Kulkarni, Kapadokya'ya geldi.
Sumitra Gandhi Kulkarni ve eşi, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini inceledi, yeraltı kentini gezdi.
Hindistan'daki Vivkananda Yoga Üniversitesi'nin Uluslararası Koordinatörü Srinv Raghuram, Türkiye'ye gelirken yanında Mahatma Gandhi'nin torunu Sumitra Gandhi Kulkarni ve eşi Gajanan Raghunath Kulkarni'yi de getirdi.
Raghuram ve Kulkarni Çifti, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine geçti.
Kapadokya'yı gezen Hintlilere Türkiye'de yoga eğitmeni olan Gülseren Alçı, Ayça Gürelman ve yoga eğitimi alan öğrenciler eşlik etti.
Ürgüp Belediyesi'ni de ziyaret eden ekibi Belediye Başkan Vekili Ahmet Öcal karşıladı. Ahmet Öcal, Hintli gruba ilçeyi ve çevresini gezdirerek yöreye ait çeşitli hediyeler verdi.
Ürgüp'ün ardından Göreme'ye geçen grup, Belediye Başkanı Fevzi Günal'ı ziyaret etti. Grup, yöredeki gezisini Göreme Açık Hava Müzesi, Kaymaklı Yeraltı Şehri ve Ürgüp Üç Güzeller de hatıra fotoğrafı çektirerek sonlardırdı.

Manşetler

Starway World Best Hotels ödülleri sahiplerini buldu
Moskova MITT Turizm Fuarı'na 40 ülke katılıyor
İTB Berlin'de Dr. Kemal Aydın'dan uzun yaşamanın sırları
İstanbul'dan Antalya’ya hızlı tren ile 4,5 saatte ulaşım
AB Komiseri Tzitzikostas'tan sürdürülebilir turizm çağrısı
Tıbbi spa merkezleri daha görünür olmak istiyor.
Airbnb şehirlerden kırsal bölgelere nasıl yayılıyor?
Liderlik Değişimi: Önümüzdeki 20 yıl için stratejik sorular
Değişen zamanlar turizmi zorluyor.
Küresel seyahat pazarı istikrarlı şekilde büyüyor