Galatasaray Florya'da arazi topluyor: Tesis taşıhacak

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut'tan satın alarak büyük gelir getirmesi planlanan gayrimenkul projesi için büyük bir adım atmış oldu.

İSTANBUL- Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut'tan satın alarak büyük gelir getirmesi planlanan gayrimenkul projesi için büyük bir adım atmış oldu.

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini büyütmek için Emlak Konut’tan 40 dönümlük araziyi aldı.

Emlak Konut GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, “Şirketimiz mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Florya Mahallesi’nde yer alan 292/220 Ada/Parsel sayılı taşınmazı KDV dahil 1 milyar 171 milyon 800 bin TL bedelle satılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Bu satın almayla birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yanındaki bölüm de Galatasaray’ın eline geçti. Tesisleri Kemerburgaz’a taşımak isteyen sarı-kırmızılı kulübün Florya’daki arsası 95 dönüme ulaştı. Bu satın almayla birlikte gayrimenkul projesine de onay çıkacak.

Galatasaray 40 dönümlük arazi için Emlak Konut’a 1 milyar 171 milyon 800 bin TL’lik ödeme gerçekleştirdi.

YENİ TESİS PLANI

Futbol A Takım tesislerinin Kemerburgaz’da inşa edilecek komplekse taşınmasının ardından Florya yıkılacak.

Ayrıca altyapının bir bölümü Büyükçekmece’deki, merhum başkan Özhan Canaydın tarafından alınan araziye yapılacak tesise taşınacak.

Manşetler

Bin yıllık miras: Özbekistan’ın ipek başkenti Margilan
Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor