FVW: Türkiye dışında büyüyorlar

Alman turizm dergisi FVW, Thomas Cook ve ona bağlı olan Condor havayollarının Türkiye dışında büyşüme planlarını başlık olarak verdi

BERLİN- Almanya´nın saygın turizm dergilerinden FVW, Thomas Cook ve ona bağlı olan Condor havayolları şirketinin önümüzdeki yaz için yeni açıkladıkları uçuş planlarını değerlendirirken haberi Türkiye için oldukça olumsuz bir başlık ile vermeyi uygun gördü.

Thomas Cook ve ona bağlı olan Condor havayolları şirketinin yaz için açıkladıkları uçuş planları hakkında bilgi verirken, her iki şirketin Türkiye dışında neredeyse tüm destinasyonlarda büyüme gösterdiklerini vurguladı.

İki şirketin önümüzdeki yaz için bir önceki yaz hiç uçmadıkları destinasyonları da portföylerine koyduklarını anlatan haberde, Hırvatistan´daki Split ve Dubrovnik, Yunanistan´daki Sisam ve Mykonos Adaları ve bunlara ek olarak ABD´de bulunan dört şehirden bahsediyor.

Thomas Cook, önümüzdeki yaz toplam 109 farklı yere uçacağını açıkladı. Thomas Cook´a bağlı olan toplam 95 uçak, yedi ülkede bulunan 48 havaalanından sürekli bir şekilde yolcu uçuracak. Condor´un başında bulunan Ralf Teckentrup “yeni rotalarımızla ilgili yapılacak olan geri bildirimleri çok merak etmekle beraber bunların müşterilerimiz tarafından memnuniyetle karşılayacaklarından oldukça eminiz” diye konuştu.

FVW dergisinde Thomas Cook ve Condor´un yeni uçuş planları ile ilgili olan haberi bitirirken, yeniden Türkiye´ye değinmeye dayanamayarak, tekrar “Türkiye dışında” vurgusunu yapıyor ve aynen şöyle yazıyor:

“Thomas Cook Airlines ve Condor´un bu yaz Türkiye dışında özellikle İtalya, Yunanistan´da ve Hırvatistan´ta büyüme göstermesi bekleniyor. Bu yaz uçulacak toplam 109 hedefin arasında 46 uzun menzilli ve bunların arasında da Kuzey Amerika´da bulunan 22 hedef mevcut.”

 

Manşetler

Bakan Ersoy: Turizmde 2024 hedefi, 60 milyar dolar gelir
Skål İstanbul, 23 Nisan ve Dünya Skal Günü’nü kutladı
Bakan Ersoy: Mahkeme Booking.com'a yasağı kaldırdı
Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Formula 1 başlıyor
CHP lideri Özgür Özel, 1 Mayıs’ta Taksim’e yürüyecek
Valilik 1 Mayıs’ta İstanbul’u ‘kilitledi’
Milliyet ücreti’ alan Limak Lara Hotel’e 54 bin TL ceza kesildi
Almanya, İspanya ve İtalya: Vize başvurusu alıyoruz
Buğra Gökce: Yeni bir imar affı kabul edilemez!
Heyecan arayanlar, perili otellere buyrun!