Fransa Seyahat Pazarı'nın 2025 buluşması yapılıyor

Rendez-vous en France ile Atout France, Fransız turizm profesyonelleri ile uluslararası tur operatörleri arasında 25.000 iş toplantısı düzenliyor.

LYON. - Fransa’nın Turizm Tanıtım Ajansı, Atout France, 1-2 Nisan 2025 tarihlerinde 800 uluslararası tur operatörü turizmcileri Auvergne-Rhône-Alpes bölgesindeki Lyon'da Rendez-vous en France etkinliğinde ağırlıyor.
Rendez-vous en France ile Atout France, her yıl tek bir lokasyonda ve iki gün boyunca Fransız turizm profesyonelleri ile uluslararası dağıtımcılar arasında 25.000 iş toplantısı düzenliyor. Fransız turizmi sürekli yenilendiği için, en son gelişmeleri düzenli olarak sergilemeyi hedefliyor.



800 ULUSLARARASI TUR OPERATÖRÜ 600'DEN FAZLA FRANSIZ KATILIMCI
Atout France şyunları açıkladı: “Fransız profesyonellerinin artık dünyayı dolaşmasına gerek yok, çünkü 800 uluslararası tur operatörü tekliflerine eklemek üzere yeni seyahat deneyimleri arayışıyla Fransa'ya geliyor. Tur operatörleri için, 600'den fazla Fransız katılımcının sunduğu muazzam çeşitlilikteki teklifleri ve yeni özellikleri keşfetmekten daha iyi bir şey yok.



YENILIKÇI ÜRÜNLERI SUNACAK
Atout France’ın düzenlediği zirve toplantısı ayrıca, sektör paydaşlarının daha sürdürülebilir, daha çevre dostu ve daha erişilebilir hale getirebildiği yenilikçi ürünleri sunarak Fransız turizminin sürdürülebilir geçişini hızlandırıyor.

2024, OLIMPIYAT’I FRANSA’YI DÜNYAYA SUNDU
2024, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın eşsiz ilgi odağı olan Fransız turizminin yılı oldu. XXL etkinlikleri düzenlemede Fransız uzmanlığını yansıtan ve Fransız destinasyonlarının çeşitliliğine, miraslarına, kaliteli yemeklerine... ve yaşam tarzlarına ışık tutan bir etkinlik olarak Fransa’yı dünyeye tanıttı. Rendez-vous en France ile Fransa'nın en iyilerini sergilemeye devam ediyor”

ATOUT FRANCE'IN SUNUMUNU INDIRIN
https://rendezvousenfrance.pro/uploads/documents/Pr%C3%A9sentation-Atout-France-EN---Juillet-24.pdf

FRANSA SEYAHAT PAZARI'NDA 2025 BULUŞMASI BROŞÜRÜNÜ INDIRIN
https://www.calameo.com/read/005739369302723eb4c6a

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi