Four Points by Sheraton Istanbul Pendik hizmete açıldı

Petra Hospitality Genel Müdürü Emrullah Akçakaya: Yurt içi ve yurt dışı otellerimizle 23 otel projesi ile 3.000 anahtar sayısını üzerine çıktı

İSTANBUL - Petra Hospitality Genel Müdürü Emrullah Akçakaya “Hibrit kiralama modeli ile işletmesini yaptığımız projelerimizden ve ilk kiralık otelimiz olan Four Points by Sheraton Istanbul Pendik otelimizin ilk misafirlerini ağırlamaya başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.



Türk turizminin önemli yöneticilerinden Emrullah Akçakaya soysal medyada yaptığı duyuruda şunları söyledi: !Yaklaşık 3 yıl önce kurduğumuz Petra Hospitality Management bu kısa süre içerisinde yurt içi ve yurt dışı otellerimizle 23 otel projesi ile 3.000 anahtar sayısını üzerine çıktı. Bizlere olan güvenlerinden dolayı Düzce Cam San. ve Tic. A.Ş. ye ve Marriott International”a teşekkür ediyoruz.”

 

Manşetler

Kemer Çamyuva'da karavanda yaşayan Rus kurtarıldı
Ormana'ya ''En İyi Turizm Köyü'' tabelası asıldı
Çinli turistler neden yabancı acenteleri seçmiyor?
Çinli gezginler kış turizmi için İspanya’ya akın etti
Turizm yeni bir döneme girdi: Veri, istihbarat ve gelecek
Acentelere Paloma Diamond 2025 Ödülleri verildi
Setur Marinaları, Göcek’te yeni bir dönem başlatıyor
Pegasus, Çekya'da Smartwings Grubu'nu satın aldı
Yolcu uçağı pistten çıktı, toprağa saplandı
Atina Havalimanı’nın genişleme ihalesine Türkler talip