Flyone Armenia'nın Yerevan-İstanbul seferleri başlıyor

Flyone Armenia havayolu şirketi Türkiye'nin 2 Şubat'tan itibaren Yerevan-İstanbul arasında sefer yapmalarına izin verdiğini duyurdu.

ERİVAN- Flyone Armenia havayolu şirketi Türkiye'nin 2 Şubat'tan itibaren Yerevan-İstanbul arasında sefer yapmalarına izin verdiğini duyurdu. Flyone Armenia havayolu şirketinin icra kurulu başkanı Aram Ananyan, Türkiye'nin şirkete 2 Şubat'tan itibaren Yerevan ile İstanbul arasında sefer yapmasına izin verdiğini duyurdu.Ermeni havayolu şirketi Flyone Armenia, 30 Aralık'ta Türk sivil havacılık kurumundan haftada 3 kez İstanbul'a sefer yapmak üzere aldığı izne olumlu yanıt geldiğini açıkladı.


Şirketin icra kurulu başkanı Aram Ananyan, Sputnik'e yaptığı açıklamada, "Türk makamları, (Yerevan'dan İstanbul'a) uçuşların yapılmasına izin verdi. İlk sefer 2 Şubat'ta yapılacak. Uçuşlar haftada 2 kez gerçekleştirilecek" ifadelerini kullandı.
Daha önce Ermenistan Bölgesel Yönetim ve Altyapı Bakanlığı Sözcüsü Sona Harutyunyan da Türk Pegasus Havayolları'nın başkent Yerevan'a sefer yapmasına izin verildiğini bildirmişti.



FLYONE İSTANBUL’A 2021 MAYıSTAN BERI UÇUYOR

Flyone 2021 Mayıs ayından bu yana Moldova’nın Başkenti Kişinev’den İstanbul’a uçuşlara başlamıştı. Moldova’dan gelen merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi FlyOne’ın seferleri başlatması nedeniyle İstanbul Havalimanı’na gelen ilk uçağın yolcuları ve uçuş ekibi çiçeklerle karşılanmıştı.

Türkiye’deki temsilciliği Merkür Havacılık’ın tarafından yapılan FlyOne Kişinev-İstanbul-Kişinev arasında Airbus A319 ve A320 tipi uçaklar ile haftada üç gün karşılıklı sefer yapıyor.

2015 yılında Moldova’da kurulan ve ilk uçuşunu 2016 yılında yapan şirketin bu yaz döneminde Türk turizmin başkenti Antalya ve Bodrum’a da tarifesiz seferler düzenlemesi bekleniyor.

Manşetler

Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek