Fka turizm stratejisini ele alındı

FKA Kalkınma Kurulu Turizm Komisyonu'nun, 'Turizm Stratejisi ve Eylem Nihai Rapor Taslağı'na dair konuları toplantıda ele aldığı bildirildi.

MALATYA- Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Kalkınma Kurulu Turizm Komisyonu'nun, 'Turizm Stratejisi ve Eylem Nihai Rapor Taslağı'na dair konuları toplantıda ele aldığı bildirildi.
Malatya merkezli; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FKA tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Turizm Komisyonu'nun Tunceli Pertek Termal Otel'de toplandığı, FKA Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer başkanlığında gerçekleşen toplantıya; FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Pertek Kaymakamı Kürşat Güleryüz, Kalkınma Kurulu komisyon üyeleri, kamu kurumlarından ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katıldığı kaydedildi.
Toplantıda, Kalkınma Ajansı ve yüklenici Anadolu Doğa ve Kültür Koruma Kooperatifi tarafından hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelinen "TRB1 Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Stratejisi ve Eylem Nihai Rapor Taslağı"na dair görüş paylaşımının yanı sıra belirlenen strateji ve eylemlerin değerlendirildiği belirtildi.

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!