Fethiye’deki Orient Otel 66 milyon liraya satıldı

Aykut Sidekli'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı As Marin Şirketi, oteli açık artırmada 66 milyon lira bedelle Kalkınma Bankası'ndan satın aldı.

FETHİYE - Fethiye'de uzun yıllar turizme hizmet veren Orient Otel, Türkiye Kalkınma Bankası tarafından satıldı. Fethiyeli turizmci Aykut Sidekli'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı As Marin Şirketi, oteli açık artırmada 66 milyon lira bedelle Kalkınma Bankası'ndan satın aldı.

Turizmci Sidekli, "Fethiye'ye yakışır bir şehir oteli olacak. İlçenin en eski otelini yeniden inşa edeceğiz. Fethiye'nin çehresini değiştirecek adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi. Aries Otel olarak hizmet verdiği dönemde tesiste pek çok politikacı ve ünlü sanatçı konaklamıştı.

Manşetler

Seramiğin Evrensel Dili Muğla’da Konuşulacak:
Adalara giden Türk turist sayısı 1,5 milyona ulaştı
CNN'den ayran analizi: Gerçek bir Türk deneyimi
Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim