Fethiye Fuar Alanı Ve Kongre Merkezi İçin İlk Adım Atıldı

GEKA 2020 fizibilite desteği kapsamında hibe almaya hak kazanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ danışmanlık hizmeti ihalesi sonuçlandı.

FETHİYE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2020 fizibilite desteği kapsamında hibe almaya hak kazanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ danışmanlık hizmeti ihalesi sonuçlandı. Yapılan değerlendirme sonunda Progem Eğitim Danışmanlık Tercüme İnşaat Taahhüt Limited Şirketi ihaleyi aldı.

FTSO’nun bölgeye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi kazandırılması amacıyla, bölgenin talep ve ihtiyaçları ile kapasitesini analiz etmeyi ve merkezin teknik, finansal açılardan yapılabilirliğinin raporlanmasının amaçlayan fizibilite raporu için çıktığı hizmet alımı ihalesinde son teklif verme tarihi olan 27 Mayıs 2021 tarihine kadar 4 firma teklif verdi. İsteklilerin teknik teklifleri açıldı ardından, 8 Haziran 2021 Salı FTSO Meğri Toplantı Salonu’nda ihale komisyonu mali teklifleri açtı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın başkanlığında FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Hıra ve Sayman Üye İbrahim Erdem ile FTSO Genel Sekreter Ezgi Kullukçu’dan oluşan İhale Değerlendirme Komisyonu firmaların teknik ve mali açıdan değerlendirdi. Yapılan değerlendirme sonunda Progem Eğitim Danışmanlık Tercüme İnşaat Taahhüt Limited Şirketi ihaleyi aldı.

Manşetler

Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü