Fazlı Çelikpençe'nin örnek istikrarı

Uzman personeli ile üstün kaliteyi Kadıkale Resort&Spa otelinin aşçıbaşısı Fazlı Çelikpençe’nin de bu başarıda payı bulunuyor.

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM- Bodrum’da istikrarlı yönetimi ve uzun süreli çalışan personeli ile üstün kaliteyi yakalayan Kadıkale Resort&Spa otelinin aşçıbaşısı Fazlı Çelikpençe’nin de bu başarıda payı bulunuyor. Uyumlu bir yönetimi sahip bulunan Kadıkale Resort&Spa otelinde 15’ci yılını dolduran Fazlı Çelikpençe “Otelin sadık müşterileri benim yemeklerimin lezzetlerine alıştı. Tatilleri bitip evlerine dönerken bile yemeklerimi özleyeceklerini söylüyorlar. Böylesine sadık müşteriler için bende büyük özen gösteriyorum” diyor.



FAZLI ÇELİKPENÇE

1970 yılında bir lokantada mutfak komisi olarak mesleğe başladı. Bolu doğumlu Fazlı Çelikpençe 1974 yılında İstanbul’un Çınar Oteli’nde göreve başlayarak turistik tesislere geçti. 1991 yılına kadar çeşitli 5 yıldızlı otellerde aşçı olarak görev yaptı.
Bolu Termal Otel’e mutfak şefi olarak geçtiğinde adı duyuldu.
1996 yılında Kadıkale Resort&Spa Otelin’inden gelen teklifle Bodrum’a geçti



Örnek şef ödüllü

Çalıştığı her tesiste en sevilen personel olan Fazlı Çelikpençe, “Örnek aşçıbaşı” ödülüne layık görüldü. Kadıkale Resort&Spa Oteli’inin Yiyecek ve İçecek Müdürü Metin Köroğlu ve ekibi ile beraber çok uyumlu bir çalışma sergiliyor.
havası içinde olan şef,yaptığı birbirinden nefis soğuk,sıcak ve tatlılar ile lezzet dağıtıyor.Yaptığı lezzetli yemekler,misafirlere servis yapılmadan önce otelin gıda mühendisi tarafından kontrol ediliyor.Şimdiye kadar hiçbir şikayete maruz kalmadığını belirten Çelikpençe,dönerde çok iddialı.Türk,İtalyan ve Fransız mutfağını çok beğendiğini söyleyen şefi bizde turkiyeturizm.com olarak ,Kadıkale Resort&Spa da geçirmiş olduğu 15.ci senesini kutluyoruz.




 

Manşetler

Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu
Dünya seyahat pazarı 2050’de 4,2 trilyon dolar. büyüyecek
Kaunos Antik Kenti’nde kazılar 60 yıldır aralıksız sürüyor
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
 Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim
Manavgat-Side destinasyonun da oteller dolu değil
Kartaca Turizm, Didim’de turizmcileri buluşturdu
Mahkeme, Royal Caribbean'a ağaç kesme izni verdi