Expedia Türkiye'ye güveniyor

Expedia'nin Ortadoğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Diego Lofeudo "Türkiye'nin dünyayı satran krizi turizmle atlatacak gücü var" dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Dünyanın önemli rezervasyon sitesi Expedia'nin Ortadoğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Diego Lofeudo "Türkiye'nin dünyayı satran krizi turizmle atlatacak gücü var. Expedia olarak Türkiye'ye güveniyoruz. Dünyada ikinci destinasyon olarak Çin geliyor" dedi.


Expedia'nin Ortadoğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Diego Lofeudo

Dünyanın en çok izlenen ve satış yapıyan internet üzerinden rezervasyon sitesi Expedia"nın yönetimi 2008 yılında İstanbul başta olmak üzere Türkiye"de çalıştıkları turism tesislerini ö2008 yılında İstanbul başta olmak üzere Türkiye"de çalıştıkları turism tesislerine teşekkür plaketi verdiler. İstanbul The Marmara Oteli"nde düzenlenen Expedia"nın toplantısına katılanlar için yapılan çekilişte Kuzey Afrika ülkeleri ve Avrupa"nın bazı ülkelerinde tatil armağanı dağıtıldı.


Türkiye Pazarlama Müdür Roza Lopez

Ortadoğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Diego Lofeudo, Türkiye Uzmanı Louise Dreisig, Türkiye Pazarlama Müdür Roza Lopez ve Türkiye ortağı Mastur ekibiyle yapılan toplantıda Türkiye"nin büyüyen bir Pazar olduğu ve dünyayı saran krizden kendi iç diamiklerini kullanarak çıkacağını belirttiler. Özellikle internet üzerinden yapılan satışlarda müşterinin tatilinin fiyatını bilerek gitmek istediği ve herşey dahil sistemi ile tatile daha çok çıktığı belirtildi.


Expedia'nın toplantısına ÖZBİ'den ilgi büyük oldu


Expedia'nın toplantısına The Marmara ekibi ilgi gösterdi


Expedia'nın toplantısına ilgi büyük oldu


ÖZBİ Başkanı Hasan Gülkaynak'ın BW Acropol Oteli'ne Expedia plaket verdi


The Marmara Oteli Genel Müdürü Alper Can Bulcum Expedia'nın plaketini aldı


Expidea'dan seyahat kazananlaı Diego Lofeudo kutladı


The Marmara satış ekibinden de Expedia'dan seyahat kazanan oldu

Manşetler

AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor