Esma Sultan'ın Atina daveti

Yabancıların düğün ve vaftiz törenleri için tercih ettiği mekan olan The Marmara Esma Sultan’ın, Atina'da düzenlediği davet Yunan basınında büyük ilgi topladı.

ATİNA- Yabancıların düğün ve vaftiz törenleri için İstanbul"da en çok tercih ettiği mekan olan The Marmara Esma Sultan"ın, Atina'da düzenlediği davet Yunan basınında büyük ilgi topladı.
Turizm sektörünün 18 yıllık köklü markası The Marmara Hotels & Residences"ın davet mekanı The Marmara Esma Sultan, geçtiğimiz günlerde Atina"da düzenlenen bir davetle Yunanistan"ın seçkin ailelerine tanıtıldı. Yabancıların düğün ve vaftiz törenleri için İstanbul"da en çok tercih ettiği mekan olan The Marmara Esma Sultan"ın, Atina'nın en lüks otellerinden Grande Bretagne Hotel'de düzenlediği davet Yunan basınında büyük ilgi topladı.
The Marmara Esma Sultan"ın düğün, vaftiz törenleri ve diğer etkinlikler için Yunan Davetlilere tanıtıldığı gece, Yunanistan"ın en çok takip edilen Ciao, Player, Press Time, Avanti, Tivo, Espresso, Hello gibi yayınlarında genişçe yer buldu.
Geceye Türkiye Cumhuriyeti Atina–Pire Başkonsolosu Beyza Üntuna, Sırbistan Prensesi Kathryn' nin kızı Alicon Andreus, ünlü Yunan moda tasarımcısı Laskaris Valavanis, Armatör Irene Daıfa, ünlü Yunan Heykeltıraş Mara Karetsou, ünlü Yunan Antikacı Terry Stamatarıs, Armatör George Vernıkos, ünlü Yunan Modacı Lakıs Gavalas gibi isimler katılmıştı.




Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını