Ermenistan havayolu FlyOne Erivan-İstanbul seferlerine başlıyor

FlyOne Armenia, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Erivan’dan İstanbul Havalimanı’na yerel saatle 18.00’de kalkacak. Uçuşun İstanbul-Erivan ayağı ise saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

İSTANBUL - Ermenistan’ın özel havayolu şirketi FlyOne Armenia, 17 Aralık’tan itibaren Erivan-İstanbul seferlerine başlıyor. Airbus A320 uçaklarıyla gerçekleştirilecek uçuşlar, haftanın üç günü karşılıklı yapılacak.FlyOne Armenia, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Erivan’dan İstanbul Havalimanı’na yerel saatle 18.00’de kalkacak. Uçuşun İstanbul-Erivan ayağı ise saat 20.00’de gerçekleştirilecek.
 Flyone Armenia'nın, milli operatör olduğunu ve ilk uçuşlarına yakında başlayacağını bildirildi. Havayolu şirketinin genel müdürü Mirça Maleka "Şu anda satışları başlatma aşamasındayız, Flyone Armenia'nın ilk uçuşlarının lansmanı için aktif olarak hazırlanıyoruz. Yolcuları uçaklarımızda görmek için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı. Şirket, Yerevan Havalimanı'ndan Moskova, Tahran, Lyon, Kutaisi, Şam, Krasnodar, Paris, İstanbul ve Tel Aviv'e uçuşlar gerçekleştirecek. Flyone Armenia, Airbus A320 uçakları ile uçuş gerçekleştirecek.



En son AtlasGlobal İstanbul-Erivan arasında uçuyordu. Şirketin iflas etmesinin ardından iki ülke arasında uçak seferi yapılamıyordu. FlyOne Armenia, Ermenistan Ulaştırma Bakanlığı’ndan uçuş iznini 27 Ekim 2021 tarihinde almıştı. Bir adet Airbus A320 serisi uçağı filosuna kadar şirket, Ermenistan’a bölge ülkelerinden yolcu taşımayı hedefliyor. Toplam 135 kişiye iş sağlayan şirket, Erivan merkezli olarak Moskova, Tahran, Lyon, Paris, Tiflis, Kutaisi, Krasnodar ve Tel Aviv’e tarifeli uçacak.

Manşetler

Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor
THY, 2027’de Liverpool’un formasında sahaya çıkacak
Royal Caribbean'ın Baş Köpek Subayı "Dolly"