Ermeni Patrikhanesinden kiliseye gidemeyenler için online ayin

Hristiyan cemaati için ayinler Facebook sayfasından online olarak gerçekleştiriliyor. Patrik II. Sahak tarafından yapılan online ayinde hem Ermenice hem Türkçe vaazlar verildi.

İSTANBUL- Paskalya yortusu öncesi büyük oruç döneminde olan Hristiyan cemaati için ayinler Facebook sayfasından online olarak gerçekleştiriliyor. Patrik II. Sahak tarafından yapılan online ayinde hem Ermenice hem Türkçe vaazlar verildi.

Cemaatine seslenen Patrik II. Sahak, "Bununla ilgili bir şeyler yapmalıydık ve günün teknolojisi ve sosyal medya aracılığıyla sizlere ulaştırmayı seçtik. Tanrı'nın izniyle bizden bu törenleri ve vaazları evinde izleyebileceksiniz. Siz kiliseye gelemiyorsunuz, biz kiliseyi sizin ayağınıza getirmek niyetindeyiz" dedi.

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak