Erciyes Dağı’na kar yağdı, beyaz gelinlik giydi

Kayseri'nin simgesi olan, 3 metre yüksekliği ve 917 metre rakımı olan Erciyes Dağı, yağan karın ardından beyaza döndü.

KAYSERİ- Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı'na gece saatlerinde kar yağdı. Kar yağışı ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi'nin de bulunduğu dağın zirvesi beyaza büründü.  Erciyes'te bir iş adamı tarafından yapılan kardan adam, koronavirüsle mücadelede farkındalık yaratmak için maske taktı. Bulutları delen zirvesiyle Kayseri'nin simgesi olan, 3 metre yüksekliği ve 917 metre rakımı olan Erciyes Dağı, yağan karın ardından beyaza döndü.
Erciyes'te kayak sezonunu açmak için heyecanla bekleyen operatörler, kar yağışıyla birlikte kardan adam yaptı. Yetkililer, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınına dikkat çekmek için yaptıkları kardan adamın ağzına maske koydu.

"KAR ADAMININ AYRICA MASKELENMİŞ ÖLÇÜSÜ VAR"

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Kayseri Erciyes A.Ş., Erciyes Dağı'ndaki son gelişmeleri resmi sosyal medya hesaplarından duyurmaya devam ediyor. Dün yağan karla Erciyes Dağı'nın beyaz gelinliğini giydiğini duyuran Kayseri Erciyes A.Ş.'nin son paylaşımında, "Erciyes'de sezonun yaklaştığını gören kardan adam, ilk kez bir araya geldi. maskeli ölçü ". Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hesabından "Kardan adamımız bile kurallara uyuyor" paylaşımıyla farkındalık yaratıldı.

Manşetler

Çinli gezginler kış turizmi için İspanya’ya akın etti
Turizm yeni bir döneme girdi: Veri, istihbarat ve gelecek
Acentelere Paloma Diamond 2025 Ödülleri verildi
Setur Marinaları, Göcek’te yeni bir dönem başlatıyor
Pegasus, Çekya'da Smartwings Grubu'nu satın aldı
Yolcu uçağı pistten çıktı, toprağa saplandı
Atina Havalimanı’nın genişleme ihalesine Türkler talip
2. Noel Baba Festivali Demre'de 18 Aralıkta başlıyor!
2027  “Türkiye İnanç Turizmi Yılı” Olmalı
​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar