“En Lüks Tarihi Otel” Argos oldu

Dünyanın en iyilerinin seçildiği Dünya Lüks Otel Ödülleri’nde ‘Tarihi Otel’ kategorisinin yıldızı bu yıl Argos in Cappadocia oldu.

DOHA / KATAR – Dünyanın en iyilerinin seçildiği Dünya Lüks Otel Ödülleri’nde ‘Tarihi Otel’ kategorisinin yıldızı bu yıl Argos in Cappadocia oldu.

Dünya Lüks Otel Ödülleri’nde ‘Tarihi Otel’ kategorisinin yıldızı bu yıl argos in Cappadocia oldu.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve 60’dan fazla kategoride ödülün verildiği tören Katar’ın başkenti Doha’da yapıldı. Her kategorinin küresel birincileri dünyada örnek alınan işletmeler olarak turizmde mükemmelliğin öncülüğünü yapıyor.



Mimar Turgut Cansever’in öncülüğünde, Uçhisar’da antik bir manastır yerleşkesinin ve terk edilmiş bir köyün titiz restorasyonuyla hayata geçen Argos in Cappadocia, gerçek geleneksel deneyim ve lüksü ustalıkla bir araya getiriyor. Argos in Cappadocia, Dünya Lüks Otel Ödülleri tarafından daha önce ülke ve kıta kategorilerinde birincilik ödülüne layık görülmüştü.

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!