En çok rötar yapan havayolları

Rusya Hava Kurumu (Rosaviatsiya) geçen haziran ayında en çok rötar yapan havayolu şirketlerinin listesini açıkladı.

MOSKOVA- Rusya Hava Kurumu (Rosaviatsiya) geçen haziran ayında en çok rötar yapan havayolu şirketlerinin listesini açıkladı.
Buna göre, Moskoviya ve Nebesniy Ekspress havayolu şirketleri en çok rötar yapan şirketlerin başında yer alıyor. Moskoviya Havayolu Şirketi 204 seferinden 77’sinde rötar yaparak yüzde 38 rötara imza atarken, Nebesniy Ekpress Havayolu Şirketi ise 809 uçuştan 238’inde yani yüzde 29’luk kısmında rötar yaparak ikinci sırada yer aldı.
En çok rötar yapan havayolu şirketleri sıralamasında bu şirketleri yüzde 22 rötar ile Avianova ve Kogalımavia ve yüzde 21 ile Vim Avia takip etti.
En az rötar yapan havayolu şirketleri arasında ise, yüzde 1 ile Sibir ve Yamal, yüzde 2 ile de Aeroflot ve UTair boy gösterdi.
 

Manşetler

Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri
Astoria Grande yeniden Amasra rotasına hazırlanıyor