Emirates Sudan seferlerini artırdı

Emirates, Sudan’daki yoğun yolcu talebini karşılamak üzere Hartum’a yeni seferler ekleyerek, haftalık sefer sayısını dörde çıkardı.

DUBAI- Emirates, Sudan’daki yoğun yolcu talebini karşılamak üzere Hartum’a yeni seferler ekleyerek, haftalık sefer sayısını dörde çıkardı.
Hartum seferlerinde hizmet verecek olan A330-200 uçaklarında 12 lüks First Class koltuk, 42 Business Class koltuk ve Economy Class yolcuları için 183 kişilik geniş alandan oluşan üç sınıf yapılandırma mevcut. Ek seferler her iki yöne ayda 950’den fazla yolcu kapasitesi ekleyerek Sudan’da ekonomi ve turizmde süregelen büyümeyi artırmaya önemli bir katkı sağlayacak.
Emirates, yeni eklenen bu hizmetle, müşterilerine yolculuklarını planlarken daha fazla esneklik sağlamanın yanı sıra Sudan’da ticaret ve turizm fırsatlarını artırmaya da destek oluyor.
Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 156 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 67 ülkede 114 noktaya taşıyor.

Manşetler

Arap turistler Türk gibi yaşamaya, semt pazarlarına geliyor
Dertour, Alman Seyahat Sigorta Fonu'na karşı davayı kazandı
İstanbul ve Sabiha Gökçen'e 'kuş bilimcisi' yerleştirildi
Aena, Birleşik Krallık'taki varlığını genişletiyor
İGA, Günlük 1444 uçuşla Avrupa şampiyonu
Demre 2. Noel Baba Festivali başladı
Muratpaşa Share Projesine 66 bin Euro Hibe Desteği aldı
FITUR, Turizm Fuarı “bilgiye odaklanma” ile açılacak
Pegasus, CFM LEAP-1B motor siparişini duyurdu
Accor Türkiye, 2030’a kadar 100 otele ulaşacak