Emirates ilk kez Bali’ye iniş yaptı

Emirates uçuşların 2020’de pandemi nedeniyle askıya alınmasından beri ilk kez Bali’ye iniş yaptı.

BALİ- Emirates’in EK398 sefer sayılı uçuşu 1 Mayıs saat 22:20’de Denpasar Uluslararası Havalimanı’na iniş yaptı ve şirketin geri dönüşünü kutlamak için görkemli bir su takı ile karşılandı. Uçuşta görev yapan kabin ekibi ve yolcular havalimanında Bali’nin benzersiz kültürünü ve zengin mirasını yansıtan geleneksel joged bumbung dans performansıyla karşılandı ve ardından DPS Havalimanı’ndan temsilcilerin katılımıyla bir pasta kesme merasimi gerçekleştirildi.

Emirates Bali seferlerini uluslararası seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesi ve dünya çapında seferlerin artırılması sonrası yeniden başlattı.

Emirates’in EK398 sefer sayılı uçuşu Dubai’den 09:10’da kalkarak Bali’ye 21:29’da varıyor. EK399 sefer sayılı dönüş uçuşu Bali’den 00:05’te kalkarak Dubai’ye 05:00’te varıyor. Şirket hâlihazırda haftada beş sefer gerçekleştirirken 1 Temmuz 2022’den itibaren ada ülkesine günlük uçuşlarla hizmetini genişletecek.

Bilet rezervasyonları emirates.com adresinden, Emirates Uygulaması üzerinden, Emirates satış bürolarından, seyahat acentelerinden ve çevrimiçi seyahat acentelerinden gerçekleştirilebilir.

Emirates yolcularının gerek yerde gerekse havada konfor ve güvenliklerini sağlamak için yatırımlarına devam ediyor. Havayolu tüm temas noktalarında, seyahatin her adımında yolcularına en yüksek güvenlik standartlarını sunmaya yönelik kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koydu. Dubai’den seyahat eden yolcular, havalimanında minimum insan etkileşimi ile veya hiç etkileşim kurmadan daha hızlı ilerlemek için Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki temassız biyometrik yoldan da faydalanabilecek.

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 - 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi
16 kilo 348 gram ağırlığında istilacı Aslan Balığı yakalandı!