Emirates, ATM 2025'te Jamaika'dan turizm heyetini ağırladı

Emirates, Arabian Travel Market 2025'te  Jamaika Turizm Bakanlığı'ndan bir heyet kabul etti.

DUBAI - Emirates, Arabian Travel Market 2025'te  Jamaika Turizm Bakanlığı'ndan bir heyet kabul etti. Heyet, Emirates Airline & Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı  Şeyh Ahmed bin Said Al Maktoum ile Emirates Başkan Yardımcısı ve Baş Ticaret Sorumlusu Adnan Kazim'in huzurunda bir araya geldi. Jamaika heyeti, adanın turizm sektörünü desteklemenin yollarını görüşmek üzere Jamaika Turizm Bakanı Sayın Edmund Bartlett tarafından yönetildi.

Bakan Bartlett'a Jamaika Turizm Kurulu Turizm Müdürü Donovan G. White ve Jamaika Turizm Kurulu Halkla İlişkiler ve İletişim Görevlisi Fiona Fennell eşlik etti.

Heyet, havayolunun kod paylaşımı ortakları aracılığıyla BAE'den Jamaika'ya olan bağlantıların artırılması yoluyla gelen turizm akışını artırma fırsatlarını araştırdı.

Emirates'in Condor ile yaptığı kod paylaşımı anlaşması, ağ genelindeki yolcuların Frankfurt üzerinden Alman taşıyıcının hizmetlerini kullanarak Jamaika'ya sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlarken, aynı zamanda sorunsuz bir bagaj politikasıyla tek bir biletle seyahat etmenin rahatlığını yaşamalarını sağlar. Emirates müşterileri ayrıca, Toronto üzerinden Air Canada tarafından işletilen uçuşlara ek olarak, Chicago veya Houston üzerinden United gibi ortakların interline uçuşları aracılığıyla ada ülkesine seyahat edebilirler. Emirates Skywards üyeleri ayrıca Montego Bay'e yapılan tüm Condor tarafından işletilen uçuşlarda Mil kazanabilir ve kullanabilirler.

Havayolu ayrıca, kültürel etkinliklerin yanı sıra çeşitli oteller, macera gezileri ve spor aktiviteleri içeren özel Emirates Tatil paketleri aracılığıyla müşteri tabanına Jamaika'yı aktif olarak tanıtıyor.

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak