DUBAI- Emirates, salgın başladığından beri tüm dünyada gerçekleşen en büyük yüz yüze seyahat sektörü etkinliği olan Arabian Travel Market 2021’e (ATM) katılımını başarıyla tamamladı. Bu yılki ATM’de ziyaretçilerin Emirates ürünlerini güvenli bir şekilde nasıl deneyimlediğini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Bu yılki Arabian Travel Market’in gerçekleştirilebilmesi, Dubai’nin ziyaretçiler için en yüksek güvenlik standartlarından ödün vermeden büyük ölçekli etkinlikleri yeniden hayata geçirmeye yönelik süregelen çalışmalarını ve tutarlı yaklaşımını yansıtıyor. Canlı etkinlikleri yeniden hayata geçiren ilk şehir olan Dubai, küresel bir ticari turizm merkezi ve dünya çapında birinci sınıf etkinliklere ev sahipliği yapmak için güvenli bir yer olarak itibarını güçlendirdi.
Tüm ziyaretçilerin ve personelin sağlık ve güvenliğini sağlamak için uygulanan protokoller arasında, kapasite şartlarına uymaya yönelik standa aşamalı ve sınırlı giriş, stant etrafından cam bölme duvarları, sosyal mesafenin uygulamasına, katı kuyruk sistemlerine, koltukların ve yüzeylerin her kullanımdan sonra kapsamlı temizliği ve dezenfekte edilmesine, el dezenfektanı istasyonları, dijital menüler ve medya kitleri, toplantı masalarında cam bölmeler gibi daha birçok tedbir yer aldı.
Bu yılki ürün sergisinin en önemli öğesi, havayolunun kısa bir süre önce lansmanını yaptığı Premium Ekonomi koltukları oldu. Ziyaretçiler, 102 cm'e ulaşan koltuk aralığıyla, 49,5 cm genişliğe sahip olan ve konforlu bir eğimle yatak haline getirilebilen koltukların yer aldığı Premium Ekonomi ürününü dinlenerek ve yatak konumuna getirerek yaşama imkanı buldular.
Emirates standında ayrıca havayolunun ezber bozan Boeing 777-300ER First Class tamamen kapalı özel süitleri sergilenirken, Boeing 777 Business Class koltuğu, yepyeni A380 OnBoard lounge ve bunların yanı sıra First Class Shower Spa ve ezber bozan Ekonomi Sınıfı koltuklarının Ghaf ağacı motiflerinin yer aldığı yeni renk paletleriyle tamamen yenilenen en son versiyonu gibi diğer ikonik de ürünler yer aldı.
Manşetler
Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı