Emin Çakmak: Türsab’ta tecrübeye güvendik

Emin Çakmak: Burada turizm konuşmamız lazım yapamıyoruz. Bizi tecrübeyle oyalıyorlar ve başardılar

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
MARDİN-
Türsab Hepimizin ekibiyle Türkiye’nin 81 ilinde ‘Ortak Akıl’ toplantılarını sürdüren Emin Çakmak, Mardin Al Sahan Restoran’da acentelerle buluşmasında “Tecrübeyle başardık dediler. Tecrübeye güvendik bu günlere geldik.

Başımızda 250 milyon lira borç ve bir sürü sıkıntı var. Halbuki biz bunlarla uğraşacağımıza turizm yapmalıyız. Mardin’e nasıl turist getireceğimizi, acentelerin kazancını nasıl artıracağımız düşünmeliyiz. Bizi tecrübeyle oyalıyorlar ve başardılar” dedi.

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP OYUNUZA SAHİP ÇIKIN
Toplantıya katılan Mardinli acenteler “Emin bey bizlerden ne istiyor? “ diye sordular. Emin Çakmak, demokratik, tüm kirli oyunlardan uzak adil bir seçim olmasını dilediğini belirterek “Emin bey Elinizi vicdanınıza koyarak oyunuza sahip çıkmaya çağırıyor.

Bu Sürece artık ben seyirci kalmak istemiyorum. Sizlerin de seyirci kalmamasını istiyorum. İki aylık süre Türkiye turizmi için bir kayıptır. Biz bu masada otrup Mardin için neler yapabiliriz konuşmalıydık. Uçak biletleri sorunu, hac ve umreye çözüm çarelerini anlatmalıydık.

TÜRSAB’TA OY KULLANMAK MİLLİ GÖREV OLDU
Türsab kongresinin ertelenmesinin ve meydana gelen olayların Türk turizminin seviye kaybettirdiği, itibarını zedelediğini ve rakip ülkelerin ekmeğine yağ sürdüğünü belirten Emin Çakmak “Üstümüze çöken bu kara lekeyi çıkarmak acentelere düşüyor. Herkes fedakarlık ederek 24-25 Şubat’ta oyunu kullanmaya gelerek milli görevi yerine getirmelidir” şeklinde konuştu.







 

Manşetler

Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I
CMT 2026'nın turizm kahramanları ödüllendirildi
Hatay Havalimanı onarımına 16 milyar gitti