Emin Çakmak Türsab başkanlığı yolunda

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, seçim çalışmalarına Türkiye için önemli “Büyük Taarruz”un başladığı Dumlupınar’da başladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ.TÜRKİYE TURİZM
AFYONKARAHİSAR-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, “değişim zamanı” diyerek “Türsab Hepimizin” sloganı ile seçim çalışmalarını Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli yeri olan “Büyük Taarruz”un başladığı  Dumlupınar bölgesinde başladı. Afyonkarahisar Korel Thermal Resort Clinic ve Spa Otel’de yapılan iki günlük toplantıda 2015’te yapılacak Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB genel kurulu için değerlendirme yapıldı.



EMİN ÇAKMAK: OYLARINIZLA BİZE VEBAL YÜKLEDİNİZ, YİNE OYUNUZU İSTİYORUZ

2015 Türsab Genel Kurulu için danışma kurulu üyeleri ile seçim değerlendirme toplantısı yapan Emin Çakmak, daha sonra bölgede bulunan seyahat acenteleri ile yaptığı toplantıda bölge sorunlarını dinledi ve ortaklaşa çözüm önerilerini dinledi. İki günlük toplantıda yeni seçim stratejileri ve yeni projeler konuşuldu.
Emin Çakmak hakkımıza hukukumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız, “Oylarınızı ödünç olarak istiyoruz. Geçen Genel Kurul’da verdiğiniz oylarla bize büyük bir sorumluluk yüklediniz. Biz bu vebalin altında kalmamak, sizlerin çoluğunuzun, çocuğunuzun, ailenizin rızkını korumak ve Türk turizminin geleceğini kurtarmak için çalışmak istiyoruz. Bizim sırtımaza vebal yüklediniz. Sizler için kazanmak zorundayız” dedi.



TÜRSAB’IN MEVCUT YÖNETİMİ PANİK İÇİNDEDİR

Emin Çakmak sözlerini “Türsab hepimizin diye yola çıktık. Türsab’ın hepimize ait olmadığına inananlar inşallah bu dönem gedecekler. Bir yıl kısa bir süre. Değişime hazırız ve bölgelerde çalışmaları başlatıyoruz. Türsab’ın mevcut yönetimi panik içindedir. Bu kez sizlerin oylarınızla Türsab’da değişimi sağlayarak. Türsab’ın tüm imkanlarını seyahat acentelerin menfaatine , kimsenin önünde eğilip bükülmeden kendimiz adına değil acenteler için kullanacağız” şeklinde konuştu.





HASAN ERDEM:TÜRSAB’TA DEĞİŞİME İNANIYORUZ

Toplantıya katılan Bursa Selam Tur’ur sahibi ve Güney Marmara BYK eski Başkanı Hasan Erdem “Hepimiz Türsab’ta değişime inandığımız için buradayız” dedi. Hasan Erdem , Türsab’ta projesi olmayan, sadece baskı ve tehditle iş yaptığını zanneden bir yönetimle karşı karşıya olduklarını belirterek “Bu kurum artık bizleri temsil etmiyor. Bu yönetim turizm sektörünü geri bırakıp kazancımızı engellerken,  Türkiye’nin turizmdeki gelişimine büyük sekte vurmaktadır. Bu kurum kimseye baki değildir” şeklinde konuştu.

Manşetler

Frigya bölgesinde 3 bin yıllık tarihe dinamit koydular
Alanya'da 67 plajı, 4 tekne ve marinaya mavi bayrak denetimi
Kat görevlisi odaya girmeden, mini barcının girmesi yasaklandı
 Aegean Havayolları, İstanbul Rodos seferine başladı
Midas’tan sonra, Gordion'da büyük keşif
İstanbul'da yaşam maliyetinde akıl almaz artış
Tapuda alıcı ve satıcı harç ödemek zorunda değil
Kira Sözleşmelerinde Noter ve Evrak Masrafı Son Buldu!
Bentour Reisen’den sorumlu turizme 30 elektrikli araç
Bayramda Büyükşehir'in sosyal tesisler açık olacak!