Emekli ve asgari ücretlinin tatil yapması hayâl oldu

Sideli turizm işletmecisi Mehmet Çelikten: Petrole ve petrol ürünleri ile doğal gaza gelen fahiş zamlar asgari ücretli geçirenlerin hayat şartlarını çok zorlaştırdı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/ Antalya -
  Side Apart, Butik, Pansiyon, Hotel, Motel Oteller Birlikte Platformu Başkanı Mehmet Çelikten, son zamlarla birlikte yerli turistin Antalya Side'ye apart, butik otel, pansiyon motel ve hoteller de tatile gelme oranında geçen yıla göre yüzde 70 düştüğünü söyledi.

Asgari ücretli ve emekli birinin bir haftalık butik ve apart otelde tatil yapmasının imkansız olduğunu belirten Sideli turizm işletmecisi Mehmet Çelikten," Emekli ve asgari ücretle geçinen birinin beş yıldızlı otelde tatil yapma apart ve butik otellerde tatil yapması hayal oldu.Petrole ve petrol ürünleri ile doğal gaza gelen  fahiş zamlar asgari ücretli geçirenlerin hayat şartlarını çok zorlaştırdı. " dedi.

Antalya'da. beş yıldızlı bir otelde 4 kişilik bir ailenin beş günlük tatil masrafı  23 bin lira olduğunu vurgulayan Mehmet Çelikten"  Bırakın emekli birinin yada asgari ücretle geçinen birinin tatil yapmasını bırakın tatile çıkmasını Son zamlarla hayalini kurmak bile hayal oldu."ifadesinde bulundu.

Manşetler

Sahil tarafında kumru yeme süresi 1.5 saat!
Geliri yüksek, bedeli ağır: Kabin ekipleri tehlikede
Suudi Arabistan, umre için bir yıllık çok girişli vize duyurdu
Seramiğin Evrensel Dili Muğla’da Konuşulacak:
Adalara giden Türk turist sayısı 1,5 milyona ulaştı
CNN'den ayran analizi: Gerçek bir Türk deneyimi
Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor