Emekli olan pilota sürpriz kutlama

THY ve AnadoluJet bünyesinde toplam 23 yıldır görev yapan kaptan pilot Kadri Anaç'a son uçuş sonrası TAV Esenboğa Havalimanında sürpriz kutlama yapıldı.

İSTANBUL- Anadolujet Havayolu Şirketi, emekliye ayrılan ilk pilotu için sürpriz kutlama düzenledi. THY ve AnadoluJet bünyesinde toplam 23 yıldır görev yapan kaptan pilot Kadri Anaç, son uçuşu olan KKTC-Ankara seferinin ardından TAV Esenboğa Havalimanının apronunda çalışma arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı.
Uçaktan inişinde karşısında arkadaşlarını ve gezi için tesadüfen havalimanında bulunan Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerini gören 65 yaşındaki kaptan pilot, öğrencilerin kendisini çiçeklerle karşılaması nedeniyle gözyaşlarını tutamadı.
Yaşadıkları karşısında duygularını ifade etmekte zorlanan Anaç, 20 yıl Türk Hava Kuvvetleri, 23 yıldır da THY bünyesinde olmak üzere toplam 43 yıldır uçtuğunu söyledi. Böyle bir karşılamayı beklemediğini anlatan Anaç, çocuklar tarafından karşılanmanın ise bambaşka bir duygu olduğunu kaydetti.
Kaptan pilot Anaç, karşılamanın ardından çalışma arkadaşları ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri