AKŞEHİR - Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen Uluslararası 50. Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde ''Altın Eşek'' ödülü, ''Elveda Rumeli'' isimli televizyon dizisine verildi.
Geleneksel hale gelen ve Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında verilen ''Altın Eşek Ödülü'' için, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'nda tören düzenlendi.
Sunuculuğunu İclal Aydın'ın yaptığı ödül töreninde, Elveda Rumeli dizisinde ''Sütçü Ramiz'' rolündeki Erdal Özyağcılar'a, dizi ekibi adına ''Altın Eşek'' ödülünü, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem verdi.
Erdal Özyağcılar'ı tebrik ederek kısa bir konuşma yapan Orhan Erdem, yıllarca anılacak ve geçmişi bu kadar güzel anlatabilen bir dizinin oyuncularının daha çok ödül alacağına inandığını söyledi.
Ödülünü alan Erdal Özyağcılar, kendisini ve Elveda Rumeli dizisini bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederek, yaşadığı mutluluğu dile getirdi.
Ödül töreninde, Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Resim Yarışması'nda dereceye girenlere de ödülleri verildi.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu