İSTANBUL- UNICEF'in konferansına ev sahipliği eden Elite World İstanbul Hotel Birleşmiş Milletler'e dönüştü.
Dünyanın en uzak köşelerin de dahil olmak üzere bir çok ülkeden gelen 180 UNICEF çalışanı Elite World İstanbul Hotel'de 13 ile 18 temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen konferansta bir araya geldi.
Düzenleme işlemlerinin Yankı Seyahat ve Turizm Acentası'nca üstlenildiği konferansa UNICEF Başkanı Ann Veneman da katıldı.
UNICEF faaliyet gösterdiği tüm ülkelerden gelen temsilcileri ile ilk kez böylesine büyük katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya ev sahipliği eden Elite World İstanbul Hotel birçok lisanda konuşan 180 misafiri sayesinde adeta Birleşmiş Milletler Genel merkezi'ne dönüştü.
Altı gün süren konferana katılanlar temsil ettikleri ülkelerde çocukları etkileyen konuları, alınması gereken tedbirleri tartıştı.
Ayrıca, çocuk ve kadınların yaşamlarını daha iyiye yükseltmek üzere ortak çalışmalar gerçekleştirildi.
Dünyanın birçok ülkesinden gelen konferans katılımcıları, Elite World İstanbul'un misafirperverliğinden memnun olarak ayrıldı.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu