ELAZIĞ- Elazığ Valiliği ile ETUDER’in birlikte yürüttüğü “Turizm Güç Kazansın” projesi kapsamında aşçılık kursuna katılan 45 kişi kurslarını başarılı bir şekilde tamamladı. Okuma ve Kültür Evi’nde gerçekleştirilen programa ETUDER Başkanı Burak Soylu, İl Etüt ve Proje Müdürü Ramazan Polat, ETUDER yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.
Proje ile ilgili bilgi veren ETUDER Başkanı Burak Soylu, “Elazığ turizmi açısından eksikliğini hissettiğimiz yöresel tatlarımız olmak üzere bütün turistik tesislerimizde çalışacak ve damak tadına hitap edecek yetişmiş, alanında eğitim almış kalifiye aşçı eksikliğiydi. Bu sebeple sektörümüzün bu eksikliğini ortadan kaldırmak amacıyla başlattığımız SODES destekli “Turizm Güç Kazansın” projesini yaptık” dedi.
İl Etüt ve Proje Müdürü Ramazan Polat ise, derneğin turizm faaliyetleri ile ilgili önemli projeleri hayata geçirdiğini, projede sertifika alan kursiyerlerin istihdam edileceğine inandığını söyledi.
Kursu başarı ile tamamlayan 45 kursiyere, programa katılanlar sertifikasını verdi.
Manşetler
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Türk turistler İspanya’da harcama rekoru kırdı
Skal Marmara Kulübü, “Şerbetçi Ali Baba”da iftarda buluştu
TBMM: Kartalkaya'da Kültür ve Turizm Bakanlığı sorumlu değil
İTO’dan İstanbul için turizm çağrısı: Oda başı gelir artırılmalı
Dolandırıcı acentelere 23 yıl men cezası
Türkler rotayı Avrupa ve Balkanlar’a kırdı
Tarihi SGK binası Mövenpick Old Town Oteli oldu
İran’daki savaş Van turizmini vurdu
Bacacı Yatırım Holding: Yüzde 30 büyüme hedefliyoruz