Ela Quality "En iyi yeni otel"

Antalya, Belek beldesinde geçen yıl açılan Ela Quality Resort Hotel Alman Bild Gazetesi'nce Antalya’nın "En iyi yeni oteli" seçildi.

ANTALYA- Antalya"nın Serik ilçesi Belek beldesinde geçen yıl açılan Ela Quality Resort Hotel Alman Bild Gazetesi'nce Antalya"nın "En iyi yeni oteli" seçildi.

Ela Quality Resort Hotel"den konuya ilişkin olarak yayınlanan yazılı açıklamada, Avrupa"nın en yüksek tirajlı gazetesi olan Alman Bild"in Alanya ile Kemer arasında kalan Antalya sahillerindeki en iyi 10 yeni oteli seçtiği bildirildi.




Açıklamada, Bild Gazetesi'nin Urlaub Perfekt adlı sektör dergisinin tecrübeli Uzman Yazarı Katja-Barbara Heine ile birlikte, Antalya"da son üç yılda açılan otelleri mercek altına aldığı ifade edildi.

Katja-Barbara Heine'nın değerlendirmeye aldığı 10 otel arasında geerçekleştirilen puanlamada en yüksek değerleri Ela Quality Resort Hotel"in aldığı kaydedildi.

Açıklamada, otellerin "Beğenilmeyen Yönleri" kategorisinde de Ela Quality Resort Hotel adına beğenilmeyen hiçbir nokta bulunamadığına dikkat çekildi.

Değerlendirmede, Ela Quality Resort Hotel"in her kesime hitap etmesiyle dikkati çektiği belirtildi ve çocuklar için mükemmel hizmetler sunduğu, yemeklerinin, lobisinin, oda servisi ile odalarının çok güzel bulunduğu bildirildi.

Manşetler

Berlin'de çöp toplayan turistlere ödül verilecek
Etihad, kedi ve köpekle seyahat getiriyor
Schengen'i al, başka ülkede gez'e ret ihtimali arttı
Titanic'ten sağ kurtulan yolcunun can yeleği 114 yıl sonra satışta
Antalya yağlı pehlivan güreşlerinin yaşatıldığı şehir
San Remo'nun direktörü, İtalya'nın yeni Turizm Bakanı oldu.
Antalya'da Konyaaltı sahili temizlendi
Avrupalı bir kruvaziyer şirketi Dominik'te homeport kuruyor
Manavgat'ın Coğrafi İşaretli Altın Susamı Zirvede tanıtıldı
Antalya'da 23 Nisan coşkusu Satranç Turnuvasıyla başladı