Ekrem İmamoğlu'nun köprü için çözüm önerisine bakanlıktan ret

Ekrem İmamoğlu'nun "Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri düşürülsün" önerisine Ulaştırma Bakanlığı'ndan ret yanıtı geldi.

İSTANBUL - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri düşürülsün" önerisine Ulaştırma Bakanlığı'ndan ret yanıtı geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri düşürülsün" önerisine Ulaştırma Bakanlığı'ndan "İndirim gündemimizde yok" yanıtı geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) çalışma nedeniyle oluşan trafiğe çözüm olarak “Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri düşürülsün” önerisine yeşil ışık yakmadı.

Ulaştırma Bakanlığı “İndirim gündemimizde yok” mesajı verdi.

Ekrem İmamoğlu köprü trafiği için formülünü açıkladı

Ulaştırma Bakanlığı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bazı şeritlerini, rutin bakım ve onarımı amacıyla 27 Haziran'dan itibaren kapattı.

Çalışmalar, 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Bakım onarım çalışmaları, sürücüleri çileden çıkaran yoğun trafiğe yol açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki çalışma nedeniyle oluşan trafiğe çözüm olarak“Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri indirilsin” talebinde bulunacaklarını açıkladı.

BAKANLIK: İNDİRİM GÜNDEMİMİZDE YOK

Ulaştırma Bakanlığı, indirim yapacak mı? Gündeminde bu yönde bir çalışma var mı? Habertürk'ten Olcay Akdilek, Ulaştırma Bakanlığı ile görüştü. Bakanlık, “İndirim gündemimizde yok” mesajı verdi.

DAHA ERKEN BİTEBİLİR Mİ?

Peki, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki çalışmalar öngörülenden daha önce tamamlanabilir mi? Kaynaklar, en kötü senaryo dikkate alınarak bir tarih belirlendiğini belirterek, “En geç, 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Elbette, daha erken bir tarihte de tamamlanma olasılığı var” diye konuştu.

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak