Dünyanın 10 güzelinden Kaputaş Plajı büyülüyor

Kaputaş Plajı'na 187 basamaklı merdivenden inerek ulaşanlar kendilerini doğa harikası bambaşka bir dünyada buluyorlar.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
ANTALYA –
Dünyanın en güzel 10 plajı arasında yer alan ve her görenin hayran olduğu “mucize plaj” Kaş ilçesi Kalkan Yolu üzerinde bulunan turkuaz rengiyle Kaputaş Plaji yerli ve yabancı turistleri büyülüyor.
Kaputaş Plajı'na 187 basamaklı merdivenden inerek ulaşanlar kendilerini doğa harikası bambaşka bir dünyada buluyorlar.

Kaş'tan Kalkan, Yeşilköy, Patara,Ova, Kınık mahalleleri ile Muğla'nın Fethiye ile Seydikemer ilçelerine yolculuk edenler iki Kaya'nın yarılması ve içinden su akan görüntü dünü fotoğraf lamadan yolculukları na devam etmiyor.

Kokartlı Turist Rehberi İlkay Özen , Antalya'da yılın 12 ayı fotoğraf çektirmek için uğranılan tek plajının Kaputaş olduğu nu söyledi. İlkay Özen,"Kültür, tarih ve arkeolojik varlık karı tanıma türü kapsamında Myra, Patara, Letoon ve Xanthos Antik Kent ' e giden turistlerin otobüsü durdurarak Kaputaş'ta fotoğraf çektiyor." diye konuştu.

Manşetler

Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu